De afgelopen jaren ontwikkelde Freeman Media diverse websites die ondernemers, aspirant ondernemers en hun klanten overzichten bieden op diverse fronten en sinds 2012 is daar ook een blogsite voor en door ondernemers bijgekomen.

 

Ondernemersfacts

OndernemersFacts.nl

Tegenwoordig worden bijna alle nieuwsberichten geschreven door journalisten in loondienst die door alle bezuinigingen generalisten moeten zijn, in plaats van specialisten op de vakgebieden waar ze over schrijven. Daardoor kunnen de meeste media steeds minder kritisch zijn op de inhoud en bronnen van (pers)berichten, en is de berichtgeving over ondernemers vaak onjuist of onzorgvuldig. Daarom is eind augustus 2012 OndernemersFacts.nl van start gegaan. Een website die ondernemersnieuws en -feiten met een deskundige ondernemersbril belicht.

 

Ondernemersplein-tilburgOndernemerspleinTilburg.nl

Het meest recente project is OndernemerspleinTilburg.nl, een online overzicht van de inmiddels bijna 100 kleine ondernemers die zijn gevestigd in vijf bedrijfsverzamelgebouwen op het Tilburgse industrieterrein Kraaiven. De website bevat een database met de algemene bedrijfsgegevens van de op het plein gevestigde ondernemers en informatie over hun activiteiten. De database is op diverse manieren te doorzoeken, waaronder op branche en doelgroep.

 

OndernemersNetwerken.nl

Omdat netwerken belangrijk is voor ondernemers en er geen overzicht was van de netwerkclubs en -verenigingen, heeft Freeman Media in 2006 de gesponsorde website Ondernemersnetwerken.nl opgezet en uitgebouwd. Op de website waren de netwerken ingedeeld op regio, soort netwerk en de doelgroepen (zoals startende en vrouwelijke ondernemers). Door een technisch probleem is de website begin 2012 offline gegaan en sindsdien niet meer actief.