vanwwnaarzzp coverE-cursus Van WW naar ZZP

Van WW naar ZZP is een e-cursus voor iedereen die tijdelijk op de reservebank van de arbeidsmarkt zit, ervan overtuigd is dat hij of zij over kennis, vaardigheden en kwaliteiten beschikt die waarde hebben in onze maatschappij én die wil onderzoeken of hij of zij daar een inkomen mee kan verdienen vanuit een eigen bedrijf.

Na vier weken hebben de cursisten een realistisch beeld over zelfstandig ondernemerschap. Daarmee kunnen ze weloverwogen de beslissing nemen of zelfstandig ondernemerschap op dit moment wel of niet in hun leven past en of ze wel of niet die ideale baan zelf willen gaan creëren. Ze stappen door de cursus beter voorbereid en gemotiveerder naar het UWV.

Website Van WW naar ZZPDe 14 gewone modules van de e-cursus worden afgewisseld met de 14 lessen durende Minicursus ‘Goed zichtbaar zijn op internet’. Deze minicursus helpt de cursisten goed zichtbaar te worden op internet. Zodat ze meteen vanaf de start van hun nieuwe bedrijf op internet goed te vinden zijn en een betrouwbare uitstraling hebben, als ze besluiten ondernemer te worden. Besluiten ze na de cursus verder te zoeken naar een baan in loondienst? Dan heeft de Minicursus ook hun kansen daarop vergroot.

Meer informatie kun je vinden op de website Van WW naar ZZP.