Freeman Media BV was tussen 2007 en 2013 de uitgever van de boeken van bestsellerauteur Karen Romme. Daarnaast verzorgt het bedrijf de winkeldistributie voor enkele andere boeken schrijvende ondernemers.

De bekendste boeken van Karen zijn uiteraard die over de door haar bedachte marketingfilosofie voor kleine ondernemers, freelancers en zzp’ers: Calimeromarketing. Daarnaast verscheen in het najaar van 2012 Ondernemersseks, een ‘doordenkboekje’ voor ondernemers met als basis een aantal columns die ze eerder schreef voor Het Financieele Dagblad.

 

 

Calimeromarketing 2.0 (10.000 exemplaren verkocht)

Omdat het internet sinds 2004 is geëvolueerd van een statisch medium tot een interactief platform was het eind 2009 tijd voor een nieuw Calimeromarketingboek.
Behoor jij tot de ondernemers die het optimale uit internet wil halen? Dan is dit boek voor jou geschreven. Gemiddelde leesduur: 6 uur | Verkoopprijs: €22,50 | 5e geactualiseerde druk | Meer informatie kun je vinden bij Managementboek.nl en Bol.com, waar je dit boek uiteraard ook kunt kopen.

 

 

Calimeromarketing 2.0 in een eierdop

Om zo veel mogelijk ondernemers met weinig tijd of leeszin kennis te laten maken met Calimeromarketing, is er na het succes van een – inmiddels uitverkochte – eierdopversie van het eerste boek ook een verschenen van het 2.0-boek. Daarmee kun je in circa 1 uur lezen wat Calimeromarketing is. Gemiddelde leestijd: 1 uur | Verkoopprijs: €10,50 | 2e druk | Meer informatie kun je vinden bij Managementboek.nl en Bol.com, waar je dit boekje uiteraard ook kunt kopen.

 

eBook en iBook van Calimeromarketing 2.0 in een eierdop

Van de 1-uur versie zijn in 2011  een eBook en een iBook verschenen. Dankzij een samenwerking met uitgeverij Eburon Elements, een uitgeverij met een speciaal fonds voor korte ebooks zonder beveiliging en met een vriendelijke prijs. Meer informatie over dit boekje kun je vinden bij Managementboek.nl en bij Bol.com, waar je het uiteraard ook kunt kopen. Sinds de start van de Nederlandse iBookstore is het uiteraard ook te koop in deiBookstore. Gemiddelde leestijd: 1 uur | Verkoopprijs: eBook en iBook €3,99

Meer informatie over de Calimeromarketingfilosofie is te vinden op Calimeromarketing.nl.

 

Ondernemersseks en 33 doordenkertjes voor ondernemers

OS 3 boekjes

Na 8 ondernemersboeken, 3 scheurkalenders voor ondernemers en bijna 100 columns voor Het Financieele Dagblad schreef Karen Romme een boekje dat ondernemers wil laten doordenken over de leuke en minder leuke aspecten van het ondernemerschap. Als columnist bij Het Financieele Dagblad vond ze het erg jammer dat haar columns maar door een beperkte groep ondernemers werden gelezen. Daarom bundelde en herschreef ze de leukste en meest leerzame en voorzag ze alle 33 van een doordenkertje over een bepaald aspect van het zelfstandig ondernemerschap. Meer informatie is te vinden op Ondernemersseks.nl.